[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
顏丹晨  ♀
颜丹晨
Yan Dan-Chen
Yan Danchen,  Ngan Dan-San
Cantonese: ngaan daan san   Mandarin: yán dān chén
Born: March 9th, 1978





 
Filmography (1997-2016)
 
  演員 / Actor (1997-2016)
    花季·雨季 / Blossom Season, Rainy Season (1997)    
    背著爸爸上學去 / Going to School with Father on My Back (1998)    
    黃埔軍人 / Soldiers of Huang Pu (2001)    
    胡同里的陽光 / Hutong Days (2008)    
    天堂凹 / Freeway (2009)    
    四個丘比特 / The Four Cupids (2010) ... / Bai Xiao Bai
    神通佛影 / Shentong Fo Ying (2011)    
    我是中國人 / I Am Chinese (2012)    
    等你追我 / Waiting for Your Love (2014)    
    愛情不等式 / The Voice (2016)