[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁雲傑  ♂
梁云杰
Thomas Leung Wan-Git
Tomous Leung Wan-Git,  Leung Wan-Kit
Cantonese: loeng wan git   Mandarin: liáng yún jié
 
Filmography (1996-2004)
 
  監製 / Producer
    誓不低頭 / Cop Unbowed (2004)    
  製片 / Production Manager
    戀愛行星 / Tiramisu (2002)    
  策劃 / Planning
    人間色相 / Love and Sex Among the Ruins (1996)    
    飛虎 / First Option (1996)    
    暴劫傾情 / Scarred Memory (1996)    
    超級天兵之機車班長 / G. Y. Sir (1997)    
    最後判決 / Final Justice (1997)    
    迴轉壽屍 / Midnight Zone (1997)    
    G4特工 / Option Zero (1997)    
    豪情蓋天 / Theft Under the Sun (1997)    
    野獸刑警 / Beast Cops (1998)    
    心動 / Tempting Heart (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    紫雨風暴 / Purple Storm (1999)    
    戀愛行星 / Tiramisu (2002)    
    怪獸學園 / U-Man (2002)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)