[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陶雲
陶云
To Wan (1)
To Wan,  Sidney To,  Tiu Wan
Cantonese: jiu wan   Mandarin: táo yún
 
Filmography (1983-2001)
 
  統籌 / Film Coordinator
    青蛇 / Green Snake (1993)    
  副導演 / Assistant Director
    畫中仙 / Picture of a Nymph (1988)    
    神探父子兵 / In the Blood (1988)    
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    我在黑社會的日子 / Triads - The Inside Story (1989)    
    倩女幽魂II人間道 / A Chinese Ghost Story II (1990)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 / Once Upon a Time in China IV (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 / Once Upon a Time in China III (1993)    
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
  場記 / Script Supervisor
    妖魂 / The Enchantress (1983)    
    行錯姻緣路 / Wrong Wedding Trail (1984)    
    魔殿屠龍 / The Hidden Power of the Dragon Sabre (1984)    
    愛奴新傳 / Lust from Love of a Chinese Courtesan (1984)    
    奇緣 / Nepal Affair (1986)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (1987)    
  策劃 / Planning
    梁祝 / The Lovers (1994)    
    / The Blade (1995)    
    暗戰 / Running Out of Time (1999)    
    我愛777 / My Loving Trouble 7 (1999)    
    笨小孩 / Crying Heart (2000)    
    老夫子2001 / Master Q 2001 (2001)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
  編劇 / Writer
    大三元 / Tri-Star (1996)