[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李啟昌
李启昌
Lee Kai-Cheong
Charlie Li,  Lee Kai-Cheung
Cantonese: lei kai coeng   Mandarin: chāng
 
Filmography (1994-2003)
 
  攝影 / Cinematographer
    愛的種籽 / Fait Accompli (1994)    
  配樂 (作曲) / Music
    吸我一個吻 / The Romance of the Vampires (1994)    
    珠光寶氣 / Whatever You Want (1994)    
    不一樣的天空 / Another Sky (1995)    
    懵仔多情 / Stooge, My Love (1996)    
    失業特工隊 / The Extra (1998)    
    心寒 / Shiver (2003)    
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)