Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳炎山
Chen Yen-Shan
 
Filmography (1982-1993)
 
  攝影 (17 films)
    龍女下凡 (1982)    
    血嬰 (1983)    
    莫偷嘗禁果 (1983)    
    青蘋果 (1984)    
    愛的枷鎖 (1988)    
    狂飆少女 (1988)    
    紅唇春夢 (1988)    
    魔情女 (1988)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    黑幫戰將 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)    
    唐朝禁宮風月 (1993)    
    魔女18 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
  製片 (1 film)
    廟街十三妹 (1993)    
  配樂 (1 film)
    歷劫情花 (1988)