Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳根成
Chan Gan-Shing
 
Filmography (1984-1998)
 
  剪接 (22 films)
    錦衣衛 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    又見冤家 (1988)    
    奸人世家 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    滿清十大酷刑 (1994)    
    小飛俠 (1995)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    戰狼傳說 (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)