Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎妙雪
Carol Lai Miu-Suet  ♀



 
Filmography (1991-2012)
 
  製片 (1 film)
    月未老 (1997)    
  導演 (5 films)
    玻璃﹐少女 (2001)    
    戀之風景 (2003)    
    小心眼 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    情謎 (2012)    
  剪接 (3 films)
    惑星軌跡 (2000)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    戀之風景 (2003)    
  場記 (2 films)
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
  策劃 (1 film)
    惑星軌跡 (2000)    
  副導演 (2 films)
    Yes 一族 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992)    
  監製 (1 film)
    酒徒 (2010)    
  編劇 (6 films)
    三人做世界 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    戀之風景 (2003)    
    地獄第19層 (2007)    
    情謎 (2012)