Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬精武
Ma Jing-Wu  ♂





 
Filmography (1962-2016)
 
  導演 (1 film)
    端盤子的姑娘 (1981)    
  演員 (26 films)
    停戰以後 (1962)    
    艷陽天 (1974)    
    叛國者 (1980)    
    行竊大師 (1988)    
    大紅燈籠高高掛 (1991) ... 陳佐千(老爺)
    青蛇 (1993) ... 盲道士
    天國逆子 (1994) ... 關世昌
    鑄劍 (1994)    
    太陽有耳 (1995) ... 陳旅長
    紅月亮 (1996)    
    寶蓮燈 (1999) ... [國語配音員]
    寡婦出来混 (2005)    
    七劍 (2005) ... 晦明大師
    夜宴 (2006) ... 殷太常
    硬漢 (2008)    
    赤壁 (2008) ... 老漁夫
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 老漁夫
    孔子 (2010) ... 齊景公
    未來警察 (2010) ... 馬博士
    戰國 (2011) ... 齊國令尹
    我們約會吧 (2011)    
    雨中的樹 (2012)    
    殺生 (2012) ... 長濤鎮鎮長
    大明劫 (2013)    
    那些女人 (2015)    
    過年好 (2016)