Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙文卓
Vincent Zhao Wen-Zhuo  ♂





 
Filmography (1993-2018)
 
  演員 (21 films)
    黃飛鴻之四王者之風 (1993) ... 黃飛鴻
    方世玉 (1993) ... 鄂爾多
    青蛇 (1993) ... 法海
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994) ... 黃飛鴻
    刀 (1995)    
    金玉滿堂 (1995) ... 龍崑保
    麻雀飛龍 (1997) ... 北鬼首
    碧血藍天 (1998) ... 嚴冬
    原始武器 (1999)    
    生死拳速 (2000) ... 卓立仁
    鄭成功 (2001) ... 鄭成功
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    天煞孤星 (2005)    
    淺藍深藍 (2006)    
    蘇乞兒 (2010) ... 蘇燦
    趙氏孤兒 (2010) ... 趙朔
    大武當 (2012) ... 唐云龍
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014) ... 金獨異
    全城通緝 (2014)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    功夫聯盟 (2018)