Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
亞積
A Chik
Aliases:  積,  亞積製作工場,  阿積
 
Filmography (1987-1995)
 
  剪接 (19 films)
    美男子 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    法中情 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    愛人同志 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    魔畫情 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    石頭集 (1992)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)