Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬綺雯
Joey Man Yee-Man  ♀





 
Filmography (1991-2012)
 
  演員 (20 films)
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    白髮魔女2 (1993) ... 虞琴
    慈雲山十三太保 (1995)    
    迷情特警 (1995)    
    男兒血淚 (1998)    
    龍在邊緣 (1999) ... 昭昭
    改正歸邪 (2000) ... oK姐
    炭燒凶咒 (2000) ... Gabriel
    浪漫鎗聲 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000) ... 藍精靈
    陰風耳 (2000)    
    屍前想後 (2000) ... 雯雯
    趕屍先生 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 夢
    麻煩三角錯 (2002) ... 阿蕙
    霍元甲之精武真英雄 (2004)    
    上上下下 (2010) ... Eleanor
    追凶 (2012) ... 惠