Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉慶輝
Yeh Ching-Hui
Aliases:  葉威

 
Filmography (1973-2004)
 
  製片 (4 films)
    上班女郎 (1987)    
    情變 (1988)    
    假日戀情 (1988)    
    周成過台灣 (1998)    
  導演 (21 films)
    戀女 (1988)    
    假日戀情 (1988)    
    金鳳凰 (1988)    
    情變 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    小小免當兵 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    霹靂女嬌娃 (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    四海遊俠 (1992)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    街頭悍將 (1997)    
    罪惡人生 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    子彈狂飆 (2003)    
    駭客尖兵 (2003)    
    監獄風雲之女逃犯 (2004)    
    陰險人物 (2004)    
  演員 (8 films)
    情慾陷阱 (1987)    
    舞女情挑 (1987)    
    火燒島 (1990)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    福星威龍 (1991)    
    辣手梟雄 (1992)    
    罪惡人生 (1997)    
    陰險人物 (2004)    
  燈光 (1 film)
    中國鈇人 (1973)    
  編劇 (5 films)
    玉女性重傷 (1993)    
    罪惡人生 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    駭客尖兵 (2003)    
    陰險人物 (2004)    
  出品人 (13 films)
    天天天藍 (1984)    
    女郎!女狼 (1986)    
    情慾陷阱 (1987)    
    騙王之王 (1988)    
    霹靂女嬌娃 (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    辣手梟雄 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    慾海花 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    1998之闖將 (1998)