Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
駿雨
Chun Yu
Aliases:  俊雨
 
Filmography (1992-1998)
 
  剪接 (18 films)
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    天台的月光 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    武俠七公主 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    六指琴魔 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    悍匪 (1996)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    極度強姦 (1998)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)