Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧榮耀
Dang Wing-Yiu (2)
 
Filmography (1990-1999)
 
  副導演 (12 films)
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    誓不忘情 (1992)    
    籠民 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    情人知己 (1993)    
    等著你回來 (1994)    
    仙樂飄飄 (1995)    
    神偷諜影 (1997)    
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)    
    流星語 (1999)    
  導演 (1 film)
    正乞兒!! (1994)    
  演員 (3 films)
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994) ... 大學生甲
    神探磨轆 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
  編劇 (1 film)
    正乞兒!! (1994)