Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥皓為
Mak Hiu-Wai  ♂





 
Filmography (1986-1995)
 
  演員 (18 films)
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    最佳女婿 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    夜瘋狂 (1989)    
    特警90 (1989)    
    笑星撞地球 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    群星會 (1992) ... 導演
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    千面天王 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    天崖追兇 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    血案迷情 (1995)    
    有兒萬事足 (1995) ... 沈醫生
    海岸獵鷹 (1995)