Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王乃東
Wang Nai-Dung  ♂
 
Filmography (1934-1957)
 
  製片 (1 film)
    絕代佳人 (1940)    
  演員 (33 films)
    飛花村 (1934)    
    新女性 (1934) ... 王博士
    女人 (1934)    
    梨花夫人 (1935)    
    時勢英雄 (1935)    
    暴風雨 (1935)    
    新婚大血案 (1936)    
    神秘之花 (1937)    
    三零三大劫案 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    鳳求凰 (1938)    
    王氏四俠 (1938)    
    楚霸王 (1939)    
    影城記 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    神秘夫人 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    絕代佳人 (1940) ... 李自成
    打漁殺家 (1940)    
    古國人妖 (1941)    
    孔雀東南飛 (1941)    
    美人計 (1941) ... 劉備
    歌女紅牡丹 (1941)    
    賽金花 (1941) ... 瓦德西
    秋海棠(上集) (1943) ... 袁紹文
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 袁紹文
    桃花潭水 (1943)    
    上海屋簷下 (1943)    
    激流 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    傻瓜求愛 (1957)