Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍志偉
Francis Nam Chi-Wai
 
Filmography (1989-2011)
 
  製片 (1 film)
    綁架黃七輝 (1993)    
  導演 (18 films)
    越界威龍 (1994)    
    反骨仔 (1999)    
    天網 (1999)    
    火遮眼 (2000)    
    巨星奇案 (2000)    
    亡命之逃 (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 (2000)    
    逃犯 (2003)    
    奪命訓練班 (2003)    
    子夜狂奔 (2004)    
    兩個爸爸一個家 (2004)    
    刀客 (2005)    
    恩仇劫 (2005)    
    錯愛 (2007)    
    午夜香吻 (2007)    
    黑蛋,快跑 (2008)    
    陽光使命 (2009)    
    極速先鋒 (2011)    
  場記 (1 film)
    一眉道人 (1989)    
  策劃 (1 film)
    偷情保護今 (1993)    
  副導演 (11 films)
    一眉道人 (1989)    
    表哥我來也 (1991)    
    戰神傳說 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    廟街十二少 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    笑八仙 (1993)    
    疊影驚情 (1993)    
    一線生機 (1994)    
    野性的邂逅 (1995)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
  監製 (1 film)
    天網 (1999)    
  執行導演 (1 film)
    人肉玩具 (1999)    
  編劇 (1 film)
    越界威龍 (1994)