Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾愛屏
Chang Oi-Bing
 
Filmography (1985-1997)
 
  策劃 (30 films)
    少年蘇乞兒 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    撞邪先生 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    挑情 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    靚足100分 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    審死官 (1992)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    破壞之王 (1994)    
    珠光寶氣 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    回魂夜 (1995)    
    馬永貞 (1997)    
    十萬火急 (1997)