Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾愛屏
Chang Oi-Bing
 
Filmography (1985-1997)
 
  策劃 (30 films)
    替槍老豆 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    爛賭英雄 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    挑情 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    撞邪先生 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    靚足100分 (1990)    
    審死官 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    濟公 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    珠光寶氣 (1994)    
    破壞之王 (1994)    
    回魂夜 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    馬永貞 (1997)    
    十萬火急 (1997)