Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張志光(1)
Cheung Chi-Gwong (2)
 
Filmography (1990-2017)
 
  製片 (16 films)
    亞飛與亞基 (1992)    
    誘僧 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    非常偵探 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    玻璃樽 (1999)    
    星願 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
  場記 (2 films)
    賭聖 (1990)    
    無名家族 (1990)    
  策劃 (4 films)
    藍煙火 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
  執行監製 (2 films)
    尋找周杰倫 (2003)    
    新少林寺 (2011)    
  副導演 (6 films)
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
  監製 (6 films)
    失憶界女王 (2003)    
    童夢奇緣 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    綁架 (2007)    
    盜馬記 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
  演員 (5 films)
    歡樂時光 (1995) ... 製片
    月黑風高 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... 飾警員
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 幪面人丙
  編劇 (7 films)
    虫不知 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    綁架 (2007)    
    荒村公寓 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    封神傳奇 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)