Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張志光(1)
Cheung Chi-Gwong (2)
 
Filmography (1990-2017)
 
  製片 (16 films)
    亞飛與亞基 (1992)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    誘僧 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    非常偵探 (1994)    
    金枝玉葉 (1994)    
    流氓醫生 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    神偷諜影 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
  場記 (2 films)
    無名家族 (1990)    
    賭聖 (1990)    
  策劃 (4 films)
    藍煙火 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
  執行監製 (2 films)
    尋找周杰倫 (2003)    
    新少林寺 (2011)    
  副導演 (6 films)
    地下兵工廠 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    海狼 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
  監製 (6 films)
    失憶界女王 (2003)    
    虫不知 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    綁架 (2007)    
    盜馬記 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
  演員 (5 films)
    月黑風高 (1995)    
    歡樂時光 (1995) ... 製片
    金枝玉葉2 (1996)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... 飾警員
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 幪面人丙
  編劇 (7 films)
    童夢奇緣 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    綁架 (2007)    
    荒村公寓 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    封神傳奇 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)