Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余銘康
Andrew Yu Ming-Hong  ♂
Aliases:  Andrew Yu



 
Filmography (1991-2016)
 
  演員 (10 films)
    豪門夜宴 (1991)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    溶屍奇案 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    新俏郎君 (1994)    
    阿德晒命 (1994)    
    屯門色魔 (1994)    
    死亡列車 (1994)    
    六樓后座 (2003) ... Paco 同事
    我老婆係明星 (2016) ... 電影公司高層
  出品人 (7 films)
    六樓后座 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    蝴蝶 (2004)    
    六壯士 (2004)    
    救命 (2004)    
    怪物 (2005)    
    阿嫂 (2005)