Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
熊秉中
Hung Bing-Chung
 
Filmography (1968-2002)
 
  監製 (4 films)
    湮報復 (1978)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    千火玫瑰 (1992)    
    警花與流鶯 (1993)    
  製片 (3 films)
    一寸相思未了情 (1968)    
    響尾金鈴 (1969)    
    追命殺手 (1971)    
  策劃 (1 film)
    李逵傳奇 (1999)    
  出品人 (13 films)
    謎俠 (1969)    
    蚌仙 (1970)    
    金劍 (1970)    
    追命殺手 (1971)    
    惡霸 (1973)    
    除暴 (1973)    
    猛龍追踪 (1973)    
    十二潭腿 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    東方巨龍 (1988)    
    雲雨第六感 (1992)    
    辣手學子 (2002)