Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚朗昌
Victor Tam Long-Cheong  ♂
 
Filmography (1982-1997)
 
  監製 (10 films)
    一千靈異夜之迷宮殺手 (1992)    
    一千靈異夜之靈魂實驗 (1992)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    一千靈異夜之血追憶 (1992)    
    一千靈異夜之貼身噩夢 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之死連環 (1992)    
    叛逆情緣 (1995)    
    一千靈異夜之凶宅 (1995)    
  副導演 (3 films)
    賊王之王 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    一觸即發 (1991)    
  導演 (7 films)
    真的愛妳 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    叛逆情緣 (1995)    
    偷偷愛你 (1996)    
    陰陽路 (1997)    
    抱擁朝陽 (1997)    
  編劇 (1 film)
    一千靈異夜之護花使者 (1992)