Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣慕良
Jiang Mu-Liang
 
Filmography (1958-1962)
 
  場記 (22 films)
    三審狀元妻 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    闔家有喜 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    羽扇恩仇 (1960)    
    花落江南廿四橋 (1960)    
    玉女求凰 (1961)    
    秘密情人 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    兒女作冰人 (1961)    
    門當戶對 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)