Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
爾光
Yi Gwong
 
Filmography (1939-1968)
 
  製片 (6 films)
    翠翠 (1953)    
    馬路小天使 (1957)    
    流浪兒 (1958)    
    女人遇強盜 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    晨霧 (1968)    
  監製 (3 films)
    條條大路 (1951)    
    馬路小天使 (1957)    
    流浪兒 (1958)    
  演員 (6 films)
    中國泰山歷險記 (1939)    
    大地之花 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    潘巧雲 (1940)    
    打漁殺家 (1940)    
    情人四萬萬 (1941)    
  策劃 (8 films)
    春光無限好 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    貂蟬 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    嬉春圖 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    兩代女性 (1960)    
    七仙女 (1963)