Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
爾光
Yi Gwong
 
Filmography (1939-1968)
 
  製片 (6 films)
    翠翠 (1953)    
    馬路小天使 (1957)    
    流浪兒 (1958)    
    女人遇強盜 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    晨霧 (1968)    
  監製 (4 films)
    諜海雄風 (1949)    
    條條大路 (1951)    
    馬路小天使 (1957)    
    流浪兒 (1958)    
  演員 (10 films)
    神秘夫人 (1939)    
    大地之花 (1939)    
    楚霸王 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    潘巧雲 (1940)    
    打漁殺家 (1940)    
    絕代佳人 (1940)    
    情人四萬萬 (1941)    
  策劃 (8 films)
    夜來香 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    貂蟬 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    迷魂曲 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    兩代女性 (1960)    
    七仙女 (1963)