Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白茵(1)
Pak Yan  ♀
Aliases:  陳惠賢





 
Filmography (1959-1996)
 
  演員 (55 films)
    騙婚 (1959) ... 梁潔冰
    愁龍火鳳 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    神出鬼沒 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    永遠的微笑 (1963)    
    雙玉蟬 (1963)    
    秘密文件三零三 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    永結同心 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    魂斷奈何天 (1964)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    西施 (1965) ... 西施
    英雄兒女 (1965) ... 聞俊英
    碧海青天夜夜心 (1966) ... 梁蘭
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    都市的陷阱 (1966)    
    問君能有幾多愁 (1966) ... 李佩芳
    虎口鴛鴦 (1967) ... 秀英
    離婚之喜 (1967) ... 陳麗梅
    抗敵風雲 (1968) ... 金鳳
    神偷俠侶 (1969) ... 俠女三斤
    肝膽照江湖 (1970) ... 白碧
    至愛親朋 (1976)    
    辣手情人 (1978)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    誓不兩立 (1980) ... 霞姐
    朝花夕拾 (1987)    
    最佳損友闖情關 (1988) ... 霍太
    旺角卡門 (1988) ... 烏蠅母親
    雞同鴨講 (1988) ... 老許岳母
    喜寶 (1988)    
    警察也移民 (1989)    
    特警90 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    龍之根 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    虐之戀 (1993)    
    艷降 (1993)    
    追男仔 (1993) ... 李志高媽
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    昨夜長風 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    清官難審 (1994) ... 小查之母
    慈禧秘密生活 (1995)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    紅燈區 (1996) ... 童恩媽
    偷偷愛你 (1996) ... 榮智穎二媽