Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
米高丁嘉
Michael Dinga  ♂
Aliases:  丁家強





 
Filmography (1986-2004)
 
  演員 (17 films)
    最愛 (1986)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    咖喱辣椒 (1990) ... 馬督察
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    帶子洪郎 (1991) ... Michael
    雙城故事 (1991)    
    逃學威龍2 (1992) ... 李Sir(Peter)
    神算 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    旺角黑夜 (2004)