Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱偉光
Barry Jue Wai-Gwong  ♂
 
Filmography (1984-1998)
 
  製片 (1 film)
    赤膽情 (1988)    
  副導演 (15 films)
    奸人鬼 (1984)    
    執法先鋒 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    追日 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
  導演 (4 films)
    極度獸性 (1996)    
    迷失樂園 (1997)    
    男人胸,女人Home (1998)    
    野性任務 (1998)    
  演員 (4 films)
    三文治 (1984)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
  策劃 (2 films)
    俠聖 (1992)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
  編劇 (3 films)
    青蜂俠 (1994)    
    極度獸性 (1996)    
    男人胸,女人Home (1998)