Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃河(1)
Huang He (1)  ♂





 
Filmography (1939-1962)
 
  製片 (1 film)
    痴情 (1962)    
  導演 (1 film)
    痴情 (1962)    
  演員 (101 films)
    大地之花 (1939) ... 牛郎
    文素臣(三集) (1940)    
    賽金花 (1940)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    蕩婦 (1941)    
    雪艷娘 (1941)    
    返魂香 (1941)    
    寒山夜雨 (1942)    
    香衾春暖 (1942)    
    梅花落 上集 (1942)    
    人約黃昏後 (1942)    
    博愛 (1942)    
    美人關 (1943)    
    第二代 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    鵬程萬里 (1945)    
    同病不相憐 (1946)    
    各有千秋 (1947) ... 楊聰
    古園艶屍 (1947)    
    歡喜冤家 (1947)    
    何處不相逢 (1948)    
    珠光寶氣 (1948)    
    馬路英雄 (1949)    
    風流寶鑑 (1949)    
    結婚24小時 (1950) ... 黃志堅
    出海雲霞 (1950)    
    一代妖姬 (1950) ... 梁燕銘
    吸血鬼 (1950)    
    香島美人魚 (1950)    
    摩登太太 (1951)    
    一丈青 (1951)    
    條條大路 (1951) ... 顧秀珊
    亡魂谷 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 李建中
    十三太保 (1951) ... 范彼得
    明天 (1952) ... -
    彩鳳還巢 (1952)    
    雙面人 (1952) ... 梅亮
    閨怨 (1952)    
    香姐兒 (1952) ... 趙秉陶
    寶劍神弓 (1952)    
    天翻地覆 (1952)    
    此恨綿綿 (1952) ... 徐子健
    浴室艷屍 (1952) ... 李光佑
    玉女懷春 (1952) ... 刁春堂
    澳門大血案 (1952)    
    紅玫瑰 (1952) ... 張文華
    勾魂艷曲 (1952) ... 黃喬奇
    新娘萬歲 (1952) ... 鍾友生
    虎落平陽 (1952) ... 謝大夫
    滿園春色 (1952)    
    蛇蝎美人 (1952)    
    霧香港 (1952) ... 趙省世
    風流魔王 (1953) ... 林之華
    魔鬼天堂 (1953)    
    風華絕代 (1953) ... 倪靜山
    新木蘭從軍 (1953)    
    私生子 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    玉女情仇 (1953) ... 王廷傑
    秦良玉 (1953)    
    碧雲天 (1953) ... 錢紹貽
    富貴花 (1953) ... 黃文錦
    一鳴驚人 (1954) ... 羅志高
    女兒心 (1954) ... 李晚成
    寶劍結良緣 (1954)    
    還珠記 (1954) ... 張達明
    長相思 (1954) ... 張維
    鄭成功 (1954) ... 鄭成功
    風流兒女風流債 (1954)    
    流鶯曲 (1954) ... 阿森
    重逢 (1954) ... 徐旭昌
    碧血黃花 (1954) ... 黃克強
    春回人間 (1954) ... 張自強
    不平凡的愛 (1954) ... 王明達
    搖錢樹 (1955)    
    金嗓子 (1955) ... 華銓
    富貴似浮雲 (1955) ... 劉偉
    新李三娘 (1955) ... 李洪
    櫻都艷跡 (1955) ... 蘇曼殊
    小白菜 (1955)    
    人犬恩仇 (1955)    
    小鳳仙(續集) (1955)    
    霧夜驚魂 (1956) ... 孫康元
    一代魔帥 (1956) ... 孟覺
    蝴蝶夫人 (1956) ... 劉嘉明
    沒有女人的地方 (1956)    
    夜半歌聲 (1956)    
    日月潭之戀 (1956) ... 魏漢卿
    寶刀美人 (1956) ... 關少
    戀之火第二春 (1956) ... 方西成
    袁世凱 (1957) ... 唐紹儀
    雪中蓮 (1957) ... 林大中
    萬里長城 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    賊 (1958) ... 劉明華
    鄭成功 (1959)    
    痴情 (1962)    
  編劇 (1 film)
    痴情 (1962)