Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王雅琳
Connie Wong Nga-Lam
 
Filmography (1985-2017)
 
  監製 (10 films)
    長江七號 (2008)    
    跳出去 (2009)    
    巴黎寶貝 (2011)    
    大上海 (2012)    
    分手100次 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    追龍 (2017)    
  製片 (10 films)
    胭脂扣 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    鹿鼎記 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    少林足球 (2001)    
  演員 (1 film)
    台北星期天 (2010) ... 計程車菲律賓太太
  策劃 (1 film)
    功夫 (2004)    
  服裝 (1 film)
    1/2段情 (1985)    
  執行監製 (1 film)
    懸紅 (2012)