Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘德銓
Poon Tak-Chuen  ♂
Aliases:  潘德全





 
Filmography (1990-1995)
 
  演員 (20 films)
    越柙飛龍 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    赤慾情花 (1991)    
    城市战士 (1991)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    旺角馬場 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    女童黨性風暴 (1993) ... 阿大
    神探乾濕褸 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
    愛情色香味 (1994)    
    明日天涯 (1995)