Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘德銓
Poon Tak-Chuen  ♂
Aliases:  潘德全





 
Filmography (1989-1995)
 
  演員 (21 films)
    忠義群英 (1989)    
    紅場飛龍 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    城市战士 (1991)    
    赤慾情花 (1991)    
    鐳射劇場之賭神秘笈 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    旺角馬場 (1992)    
    女童黨性風暴 (1993) ... 阿大
    神探乾濕褸 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    紙盒藏屍之公審 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
    愛情色香味 (1994)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    明日天涯 (1995)