Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃海光
Chris Wong Hoi-Kwong
 
Filmography (1986-2013)
 
  美術 (16 films)
    夜半歌聲 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    紫雨風暴 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    細路祥 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    少年往事 (2003)    
    猛龍 (2005)    
    撲克王 (2009)    
    跳出去 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    大武當 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
  演員 (2 films)
    戀愛季節 (1986)    
    我老婆唔係人 (1991)    
  服裝 (10 films)
    洗黑錢 (1990)    
    龍的傳人 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    車神 (1992)    
    超級計劃 (1993)    
    香江花月夜 (1995)    
    門徒 (2007)    
    愛情銀行 (2013)