Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林建邦
Lam Kin-Bong
Aliases:  林健邦
 
Filmography (1987-2002)
 
  副導演 (27 films)
    福星闖江湖 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    不文騷 (1992)    
    夏日情人 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    何日金再來 (1992)    
    花田囍事 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    一線生機 (1994)    
    大富之家 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    人間有情 (1995)    
    偷偷愛你 (1996)    
    港督最後一個保鑣 (1996)    
    蜜桃成熟時1997 (1997)    
    抱擁朝陽 (1997)    
    原始武器 (1999)    
    生死拳速 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    街女 (2000)    
    驚聲尖叫 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    情迷個半月 (2002)    
    一本未完的漫畫 (2002)    
    麻辣神探 (2002)    
  第二副導演 (1 film)
    虎猛威龍 (1995)    
  演員 (3 films)
    水滸笑傳 (1993)    
    生死邊緣 (1998)    
    夜鶯呼叫 (2000)    
  場記 (13 films)
    天賜良緣 (1987)    
    學校風雲 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    開心巨無霸 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    一世好命 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    中港儷人 (1993)    
    一線生機 (1994)    
    九絞龍的謊言 (1995)