Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪虹(1)
Hung Hung (1)  ♀





 
Filmography (1956-1967)
 
  演員 (20 films)
    日出 (1956)    
    有女懷春 (1958) ... 三女貝霞
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    荳寇年華 (1959) ... 莉蓮
    小月亮 (1959) ... 徐彩香
    血染少女心 (1959)    
    情投意合 (1960) ... 菲表姐咪咪
    王老虎搶親 (1960) ... 少女
    脂粉小霸王 (1960) ... 殷玉珠-影迷
    迷魂阱 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 李娟
    詌言蜜語 (1962) ... 愛文
    追車記 (1962) ... 黃玫瑰
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    瘋婦 (1964) ... 趙月華
    小夫妻 (1964) ... 黃綺雲
    聊齋誌異 (1965)    
    鬼谷神珠 (1965) ... 廣寒仙子
    孫悟空三戲百花仙 (1965) ... 青蛇精
    苦海驕兒 (1967) ... 杜鵑紅