Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李景波
Li Jing-Bo  ♂





 
Filmography (1939-1957)
 
  演員 (18 films)
    孤島天堂 (1939) ... 啞吧
    孔夫子 (1940)    
    歌女紅牡丹 (1941)    
    情人四萬萬 (1941)    
    雪姑七友 (1941) ... 上海佬
    前程萬裡 (1941) ... 小張
    孔雀東南飛 (1941)    
    美人計 (1941)    
    流亡之歌 (1941)    
    上海屋簷下 (1943)    
    碧血千秋 (1948)    
    粉墨箏琶 (1948)    
    十三號凶宅 (1948)    
    新兒女英雄傳 (1951)    
    一貫害人道 (1952)    
    祝福 (1956) ... 魯四老爺
    蘆笙戀歌 (1957)    
    青春的腳步 (1957)