Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祁浩釗
Kei Ho-Chiu  ♂
Aliases:  祈其,  祈浩釗,  祁奇





 
Filmography (1968-1995)
 
  動作設計 (6 films)
    鶴拳 (1979)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    賭謀計中計 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
  副導演 (2 films)
    羔羊大律師 (1992)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
  演員 (127 films)
    追魂鏢 (1968)    
    五虎屠龍 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    黑豹 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    毒女 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    少林寺拳法 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    講數 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    出籠馬騮 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    武館 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    四大天王 (1987)    
    猛鬼咒 (1988)    
    舞台姊妹 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    神偷警花 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    緝毒先鋒 (1995)