Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祁浩釗
Kei Ho-Chiu  ♂
Aliases:  祈其,  祈浩釗,  祁奇





 
Filmography (1968-1997)
 
  動作設計 (6 films)
    鶴拳 (1979)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
  副導演 (2 films)
    羔羊大律師 (1992)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
  演員 (132 films)
    追魂鏢 (1968)    
    五虎屠龍 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    俠女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大地雙英 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    毒女 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    少林寺拳法 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    講數 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    天才功夫 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    武館 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    四大天王 (1987)    
    猛鬼咒 (1988)    
    舞台姊妹 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    羔羊大律師 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    閹夫奇案之情劫 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    緝毒先鋒 (1995)    
    省港第一殺手 (1997)