Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉嘉
Ka Ka
 
Filmography (1985-2001)
 
  監製 (1 film)
    我老豆唔係人 (1999)    
  導演 (8 films)
    她來自胡志明市 (1992)    
    忽然丈夫 (1997)    
    鬼骨場 (1998)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    過山車 (1998)    
    大宋艷情史 (1999)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    絕機 (2001)    
  演員 (4 films)
    香港屠夫 (1985)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    榴槤飄飄 (2000) ... 北姑群
    真愛 (2000)    
  編劇 (4 films)
    忽然丈夫 (1997)    
    布拉格有張床 (1998)    
    過山車 (1998)    
    凶宅胭脂 (1998)