Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嘉嘉
Ka Ka
 
Filmography (1985-2001)
 
  監製 (1 film)
    我老豆唔係人 (1999)    
  導演 (8 films)
    她來自胡志明市 (1992)    
    忽然丈夫 (1997)    
    鬼骨場 (1998)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    過山車 (1998)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    大宋艷情史 (1999)    
    絕機 (2001)    
  演員 (4 films)
    香港屠夫 (1985)    
    她來自胡志明市 (1992)    
    真愛 (2000)    
    榴槤飄飄 (2000) ... 北姑群
  編劇 (4 films)
    忽然丈夫 (1997)    
    凶宅胭脂 (1998)    
    布拉格有張床 (1998)    
    過山車 (1998)