Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮樂斌
Jerome Fung Lok-Ban
 
Filmography (1989-2003)
 
  美術 (14 films)
    線人 (1989)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    明日天涯 (1995)    
    再見阿郎 (1999)    
    鎗火 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    全職殺手 (2001)    
    男歌女唱 (2001)    
    PTU (2003)    
  演員 (6 films)
    飛虎 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    鎗火 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    紫雨風暴 (1999) ... 飛虎隊員
    PTU (2003)