Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
冼林煜
Pomson Shi  ♂
Aliases:  冼林旭





 
Filmography (1976-2003)
 
  動作設計 (3 films)
    男與女 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    青春怒潮 (1986)    
  演員 (23 films)
    唐山阿弟 (1976)    
    黑帶恨 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    越戰僅存者 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986) ... 阿六
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    流氓差婆 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    越軌行動 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    曝光人物 (1991)    
    漫畫威龍 (1992) ... 橫刀手下
    龍貓燒鬚 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    少年阿虎 (2003)