Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
李景宣
Lee Ging-Suen
Aliases:  李景瑄,  李景渲 ,  李景愃,  李景媗,  李景煊
 
Filmography (1987-1999)
 
  製片 (14 films)
    逃學外傳 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    異域之末路英雄 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    終極獵殺 (1994)    
    祖孫情 (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    赤裸天使 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    學校霸王 (1995)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    俠盜正傳 (1997)    
    天庭外傳 (1999)    
  製片經理 (3 films)
    中國龍 (1995)    
    龍在少林 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
  策劃 (2 films)
    火燒島 (1990)    
    十兄弟 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    梅珍 (1987)