Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李景宣
Lee Ging-Suen
Aliases:  李景瑄,  李景渲 ,  李景愃,  李景媗,  李景煊
 
Filmography (1987-1999)
 
  製片 (16 films)
    五湖四海 (1992)    
    逃學外傳 (1992)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    笑林小子 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    祖孫情 (1994)    
    中國龍 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    學校霸王 (1995)    
    赤裸天使 (1995)    
    龍在少林 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    俠盜正傳 (1997)    
    天庭外傳 (1999)    
  策劃 (2 films)
    火燒島 (1990)    
    十兄弟 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    梅珍 (1987)