Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭比利
Billy Pang Bei-Lei  ♂
 
Filmography (1988-1994)
 
  動作設計 (1 film)
    女黑俠黃鶯 (1992)    
  製片 (1 film)
    小偷亞星 (1990)    
  演員 (3 films)
    壯志雄心 (1989)    
    花貨 (1992)    
    的士判官 (1993)    
  飛車特技 (13 films)
    霹靂先鋒 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    血在風上 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    的士判官 (1993)    
    神探磨轆 (1994)    
    鬼迷心竅 (1994)    
    夢差人 (1994)    
    非常偵探 (1994)    
    我愛法拉利 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    血在風上 (1990)