Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍生
Lung Sang
Aliases:  何家耀





 
Filmography (1982-2005)
 
  動作設計 (22 films)
    艷鬼凶靈 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    怒火威龍 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    即時行刑 (1998)    
    黑社會檔案之黑金帝國 (1999)    
    戰龍 (2001)    
    最後通牒 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    陰陽路十六之回到武俠時代 (2002)    
    豹在江湖之復仇 (2002)    
    龍拳不敗 (2003)    
    南國風雲 (2003)    
    血濺獅王陣 (2003)    
    武生情未了 (2005)    
    武仙 (2005)    
  故事 (1 film)
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
  導演 (2 films)
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
    暴逆先鋒 (1997)    
  助理指導 (3 films)
    獵魔群英 (1989)    
    地頭龍 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)    
  演員 (10 films)
    野狼幫 (1982)    
    奪寶計上計 (1986)    
    再見英雄 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    喋血邊緣 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    火爆大圈仔 (1992)