Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李春華(1)
Lee Chun-Wa  ♂





 
Filmography (1975-1995)
 
  製片 (1 film)
    轟天密令 (1994)    
  副導演 (2 films)
    驚天龍虎豹 (1991)    
    喋血柔情 (1995)    
  演員 (54 films)
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    出籠馬騮 (1979) ... 蠻牛炳
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    樑上君子 (1983)    
    波牛 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    無名火 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    爛賭英雄 (1987)    
    龍之家族 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    突攻神探 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    驚天龍虎豹 (1991) ... 喪榮
    轟天龍 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    石頭集 (1992)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    喋血柔情 (1995)