Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫柏南
Wan Pak-Nam
Aliases:  溫栢南,  溫伯南,  温柏南
 
Filmography (1977-2003)
 
  監製 (3 films)
    花街時代 (1985)    
    半妖乳娘 (1992)    
    少女潘金蓮 (1994)    
  統籌 (11 films)
    魔 (1983)    
    傾城之戀 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    天使出更 (1985)    
  製片 (30 films)
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    蠱 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    唐朝豪放女 (1984)    
  故事 (1 film)
    挑情 (1988)    
  策劃 (36 films)
    獵魔者 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    男與女 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    日劫 (1983)    
    我為你狂 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    連體 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    女人心 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    爛賭英雄 (1987)    
    又見冤家 (1988)    
    挑情 (1988)    
    法中情 (1988)    
    雙鐲 (1991)    
    半妖乳娘 (1992)    
    馬永貞 (1997)    
    醉馬騮 (2003)    
  執行監製 (1 film)
    雪兒 (1984)