Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅永祥
Law Wing-Cheung  ♂
 
Filmography (1925-1939)
 
  攝影 (34 films)
    胭脂 (1925)    
    鐵骨蘭心 (1931)    
    難兄 (1934)    
    大傻出城 (1935)    
    殘歌 (1935)    
    半開玫瑰 (1935)    
    摩登新娘 (1935)    
    昨日之歌 (1935)    
    傻偵探 (1936)    
    海國皇后 (1936)    
    蘆花淚 (1936)    
    風流小姐 (1936)    
    鄉下佬尋仔 (1936)    
    人言可畏 (1936)    
    血酒金錢 (1936)    
    山東響馬 (1936)    
    翻天覆地 (1936)    
    同心結 (1936)    
    荒村怪影 (1937)    
    多情天使 (1937)    
    人生曲 (1937)    
    狂導演 (1937)    
    鄉下婆從軍 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    金屋十二釵 (1937)    
    精忠報國 (1937)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    孤兒行 (1938)    
    金屋十二釵續集 (1938)    
    烈女行 (1939)    
    1939大觀園 (1939)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    大地主 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939)