Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
衛道明
Wai To-Ming  ♂
Aliases:  魏道明


 
Filmography (1938-1960)
 
  演員 (24 films)
    女少爺 (1938)    
    孝子亂經堂 (1939)    
    中國野人王 (1940)    
    新天方夜譚 (1947) ... 米盧國國王
    女羅賓漢 (1947) ... 獄卒
    獸國神魔 (1948)    
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    哪宅梅山收七怪 (1949) ... 大豬精
    紅孩兒 (1949)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949) ... 漢鍾離
    豬八戒打爛盤絲洞 (1949)    
    雙喜臨門 (1949) ... 肥父
    羅宮春色 (1949)    
    桃花俠夜探青龍潭 (1950)    
    白蟒佔龍宮 (1950)    
    江湖廿四俠 (1950)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 豬八戒
    血濺金沙灣 (1952) ... 酒保
    賣花女 (1952)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    七重天 (1956)    
    飛賊黑貓 (1956)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)