Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧德榮
Dang Tak-Wing
Aliases:  鄧榮,  鄧達榮





 
Filmography (1980-2008)
 
  動作設計 (7 films)
    禪宗六祖 (1987)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    學院踢拳 (1990)    
    極道追蹤 (1991)    
    買起曼克頓 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
  導演 (1 film)
    助念新星 (2008)    
  執行導演 (1 film)
    天使行動III魔女末日 (1989)    
  助理指導 (4 films)
    金燕子 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    俠女傳奇 (1992)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (6 films)
    打蛇 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    踩線 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    禪宗六祖 (1987)    
    學院踢拳 (1990) ... 阿永
  編劇 (1 film)
    助念新星 (2008)    
  出品人 (1 film)
    助念新星 (2008)