Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁錦輝
Yuen Gam-Fai





 
Filmography (1988-1995)
 
  助理指導 (2 films)
    情債 (1992)    
    終極危情 (1994)    
  演員 (16 films)
    中華英雄 (1988)    
    先發制人 (1990)    
    黃飛鴻 (1991) ... 凌雲楷/阿楷
    鹿鼎記 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    賭鬼 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    情債 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    終極危情 (1994)    
    失鎗神探 (1995)