Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳詩敏
Michelle Chan Si-Man
 
Filmography (1991-2005)
 
  監製 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  製片 (9 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    家有囍事 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    水滸笑傳 (1993)    
    觸目驚心 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    年年有今日 (1994)    
    重金屬 (1994)    
    大富之家 (1994)    
  演員 (1 film)
    不文騷 (1992)    
  策劃 (2 films)
    非常警察 (1998)    
    九星報喜 (1998)    
  出品人 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  執行監製 (3 films)
    愛情敏感地帶 (2000)    
    地久天長 (2001)    
    愛情觀自在 (2001)