Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳詩敏
Michelle Chan Si-Man
 
Filmography (1991-2005)
 
  監製 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  製片 (9 films)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    家有囍事 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    觸目驚心 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    水滸笑傳 (1993)    
    大富之家 (1994)    
    年年有今日 (1994)    
    重金屬 (1994)    
  演員 (1 film)
    不文騷 (1992)    
  策劃 (2 films)
    九星報喜 (1998)    
    非常警察 (1998)    
  出品人 (1 film)
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
  執行監製 (3 films)
    愛情敏感地帶 (2000)    
    愛情觀自在 (2001)    
    地久天長 (2001)