Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李耀庭
Lee Yiu-Ting
 
Filmography (1979-2011)
 
  監製 (7 films)
    新報仇 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    新男歡女愛 (1994)    
    慾女 (1999)    
    第一次的親密接觸 (2000)    
    決戰梟雄 (2004)    
    老婆萬歲 (2005)    
  製片 (4 films)
    形手螳螂腿 (1979)    
    敗家仔 (1981)    
    全力反彈 (1987)    
    倩女幽魂 (2011)    
  策劃 (2 films)
    俠盜正傳 (1997)    
    天庭外傳 (1999)    
  出品人 (4 films)
    九月初九之重見天日 (1991)    
    密宗威龍 (1991)    
    驅魔道長 (1993)    
    新大小不良 (1994)