Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇B
So B  ♂
Aliases:  蘇壽山





 
Filmography (1991-1999)
 
  製片 (3 films)
    暴逆先鋒 (1997)    
    旺角靚妹仔 (1999)    
    鬼片王之再現凶榜 (1999)    
  道具 (6 films)
    血仍是冷 (1998)    
    陰差陽錯 (1999)    
    黑社會檔案之黑金帝國 (1999)    
    龍虎列傳II火併天煞邪神 (1999)    
    龍虎列傳 (1999)    
    灣仔12妹 (1999)    
  演員 (9 films)
    香港娛樂圈醜聞 (1991)    
    愛人 (1992)    
    馬伕手記 (1993)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    香港奇案之屯門色魔 (1994)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)    
    暴逆先鋒 (1997)    
    黑社會檔案之黑金帝國 (1999)    
    旺角靚妹仔 (1999)